|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Disclaimer online-mediums
mediumonline.nl - Online hulplijn - online mediums voorspellen uw toekomst
       
  Online hulplijn
   antwoorden in uw toekomst
 
Daghoroscoop Ram door online-mediums Daghoroscoop Stier door online-mediums Daghoroscoop Tweelingen door online-mediums Daghoroscoop Kreeft door online-mediums
Daghoroscoop Leeuw door online-mediums Daghoroscoop Maagd door online-mediums Daghoroscoop Weegschaal door online-mediums Daghoroscoop Schorpioen door online-mediums
Daghoroscoop Boogschutter door online-mediums Daghoroscoop Steenbok door online-mediums Daghoroscoop Waterman door online-mediums Daghoroscoop Vissen door online-mediums

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Mediumonline.nl-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account
 
 
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account

Online hulplijn - kwaliteit van onze online mediums

Disclaimer Mediumonline.nl


De disclaimer van Mediumonline.nl is van toepassing bij elke bezoek en opvraging van de website Mediumonline.nl en dit voor elke pagina, subdomein, mobiele versie,... zowel in als buiten de Mediumonline.nl-account. Wanneer u de telefoonlijnen van Mediumonline.nl belt, gaat u eveneens akkoord met deze disclaimer. Door raadpleging van deze website of het bellen naar onze telefoonnummers aanvaardt u, de bezoeker dus uitdrukkelijk de bepalingen van deze disclaimer. Mediumonline.nl kan de bepalingen van deze disclaimer op elke tijdstip steeds eenzijdig wijzigen. Gelieve dus bij elke raadpleging, consult, telefoon of e-mail opnieuw deze disclaimer te raadplegen.

Mediumonline.nl werkt alleen met zelfstandige online-mediums en staat enkel en alleen in voor het in contact brengen van u als bezoeker van de website Mediumonline.nl enerzijds en een zelfstandige online medium anderzijds. De inhoud van de consults die de zelfstandige online-mediums maken via telefoon, e-mail , account, mobiel... zijn geheel voor hun eigen rekening. Wanneer u belt of e-mailt met een online medium op Mediumonline.nl dan brengen wij u alleen in contact met een zelfstandige online medium. U belt of e-mailt dus niet met een medewerker van Mediumonline.nl. U verklaart zich akkoord met het feit dat getuigenissen, adviezen, omschrijvingen, e-mailconsults en telefoonconsults enkel tussen u en zelfstandige online-mediums worden gevoerd en dat wij van Mediumonline.nl hier geen deel van uitmaken.

Belt u als gebruiker naar het nummer 0909 -19 19 met zelfstandige online-mediums dan kost dit 90 cent per minuut, belt u naar het nummer 0903 - 416 38 met zelfstandige online-mediums dan kost dit 150 cent per minuut. Het advies van de zelfstandige online-mediums kost vanaf 80 cent per minuut wanneer u als gebruiker via de Mediumonline.nl-account belt naar een lokaal nummer.. Wanneer u advies of een vraag stelt aan de zelfstandige online-mediums per e-mail kost dit 15 euro / vraag en een e-mailconsult kan enkel via een Mediumonline.nl-account tot stand komen.

Mediumonline.nl is niet verantwoordelijk voor het aantal zelfstandige online-mediums op de website op bepaalde tijdstippen aangezien de zelfstandige online-mediums zelf hun werkdagen en werkuren op de website Mediumonline.nl kiezen. Mediumonline.nl verbindt er zich toe de gegevens van de aanvrager niet door te geven aan derden, behoudens aan de zelfstandige online medium die werd gecontacteerd.

Mediumonline.nl vraagt de online-mediums om een omschrijving van zichzelf, alsook om hun specialiteiten op paranormaal vlak. Wij controleren de online-mediums met de grootste omzichtigheid, doch kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor incorrecte informatie op hun profielpagina. Mediumonline.nl kan geen garanties geven omtrent de dienstverlening en het advies van de getoonde online-mediums. Mediumonline.nl kan bijgevolg niet aansprakelijk worden gesteld voor zaken die voortvloeien uit het handelen van een derde, noch voor de adviezen die de zelfstandige online medium aflevert of niet (tijdig) aflevert.

Informatie op deze website vervangt geen persoonlijk advies of bijstand bij concrete gevallen.  U als bezoeker blijft volledig aansprakelijk voor de keuze van de door u geraadpleegde pagina's, getuigenissen, horsocopen, adviezen van online-mediums,... en voor de gevolgen van het gebruik dat u maakt van deze informatie.

De pagina’s, inhoud, horsocopen, getuigenissen, adviezen, omschrijvingen, e-mailconsults... die de bezoeker raadpleegt of ontvangt via interactieve toepassingen een zuiver informatieve waarde.  Alle gegevens op de website worden door Mediumonline.nl met de grootste zorgvuldigheid nagekeken en onderhouden, waarbij enkel betrouwbare bronnen en de zelfstandige online-mediums worden aangewend.  Mediumonline.nl geeft geen garanties omtrent de nauwkeurigheid en volledigheid van de informatie die via Mediumonline.nl wordt aangeboden.  Daarom wijst Mediumonline.nl alle aansprakelijkheid af ingevolge de toegang tot, de consultatie of het gebruik van de informatie, gegevens, inhoud, getuigenissen, adviezen, omschrijvingen, telefoon -en emailconsults,... op de website en de toegang tot en het gebruik van onze (mobiele) interactieve toepassingen.

Wij doen er alles aan om de website Mediumonline.nl steeds raadpleegbaar te maken, behoudens perioden van technische en inhoudelijke onderhoudswerken aan de server, website of herstel van defecten en programmeerfouten.  Mediumonline.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige gevolgen door onbeschikbaarheid van de website of onderdelen ervan, traag laden van pagina's, van beperkingen in gebruik, virussen, malware,...

Mediumonline.nl bevat hyperlinks naar websites van derden en het staat u als bezoeker natuurlijk vrij deze websites te raadplegen. Wanneer Mediumonline.nl een hyperlink legt naar een andere website, betekent dit niet dat Mediumonline.nl deze site heeft goedgekeurd. Mediumonline.nl heeft geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud van de websites waarnaar een hyperlink ligt en geeft geen garanties wat het advies, veiligheidsniveau, inhoud,... van deze websites betreft.  Mediumonline.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de eventuele gevolgen die de bezoeker zou ondervinden ingevolge het gebruik van deze gelinkte websites. Mediumonline.nl heeft geen controle over websites van derden of hyperlinks naar websites van derden.

De intellectuele eigendomsrechten op de website, de logo’s, de informatie, teksten, getuigenissen, horoscopen, user interface, kleurgebruik, interactieve toepassingen, … horen toe aan Mediumonline.nl en zijn tevens auteursrechtelijk beschermd.  Het kopiëren, aanpassen of wijzigen van een deel of van geheel deze website op welke wijze dan ook, zonder de uitdrukkelijke toelating van Mediumonline.nl is verboden.  Inbreuken zullen burgerlijk en strafrechtelijk vervolgd worden.

Mediumonline.nl behoudt zich het recht voor om de tarieven van een e-mailconsult of de telefoontarieven te wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving naar u als gebruiker toe.

Aangekochte credits in de Mediumonline.nl-account kunnen worden gecrediteerd na contactname via uw account, behalve voor credits die door Mediumonline.nl gratis aan de gebruiker zijn toegewezen. Credits zijn niet overdaagbaar aan derden.

U verklaart deze overeenkomst en disclaimer te hebben gelezen, begrepen en u gaat ermee akoord. U mag nooit tussen beide komen of proberen tussen beide te komen in de werking van de website Mediumonline.nl. U mag geen actie ondernemen die de belasting / traffic voor de website Mediumonline.nl overbelast.MicroBel | Privacy | Sitemap | Interessante bronnen | Zelf online medium? | Consulenten Copyright © 2008 - 2024 mediumonline.nl. Alle rechten voorbehouden.


mediumonline.nl - Online hulplijn - online mediums voorspellen uw toekomst
Disclaimer online-mediumsTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 mediumonline.nl NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  online-mediums RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie mediumonline.nl mobiel.Mediumonline.nl
 

Mediumonline.nl
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde online-mediums Paranormaal begaafd
  online online-mediums Online online-mediums
  Zelf online medium worden Zelf online medium worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst kijken
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door online-mediums Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

online-mediums
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel online medium
  Helderruikend Helderruikend
  Spirituele hulplijn
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende online-mediums
  Bronnen online-mediums Bronnen online-mediums

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie

  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET online-mediums
  Telefoonconsult met online-mediums Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met online-mediums Consultatie via e-mail
  Fotoreading met online-mediums Fotoreading met online-mediums
  Goedkoper bellen met online-mediums Goedkoop bellen met online-mediums

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door online-mediums Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door online-mediums Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door online-mediums Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door online-mediums Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door online-mediums Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door online-mediums Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door online-mediums Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door online-mediums Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door online-mediums Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door online-mediums Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door online-mediums Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door online-mediums Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door online-mediums Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen